Ramazzotti Amaro italijanski gorki liker sa lekovitim biljem 0.7l

1.790,00 рсд

SKU: 8006550301040 Category:

Description

Ramazzotti Amaro je autentično italijansko alkoholno piće s bogatom tradicijom. Široko je prepoznato i omiljeno zbog svojeg karakterističnog gorkog ukusa koji donosi osveženje i užitak. Često se poslužuje kao aperitiv, pripremajući nepce za obrok ili kao digestiv, pružajući savršen završetak večere. Nastaje kombinovanjem pažljivo odabranih lekovitih biljaka i sočnih narandži, stvarajući neodoljivu harmoniju ukusa.
Destilerija Ramazzotti je istinski dragulj italijanske tradicije i veštine destilacije u srcu Milana. Ima bogatu istoriju koja seže unazad više od jednog veka, čineći je poznatom širom sveta po svom izvanrednom kvalitetu i pažljivoj izradi. U Ramazzotti destileriji, stručnjaci koriste tajne recepte i pažljivo odabrane sastojke, uključujući lekovita bilja i sočne narandže, kako bi stvorili jedinstvene i neodoljive ukuse svojih proizvoda. .
Ono što Ramazzotti Amaro izdvaja iz mnoštva likera je neodoljiva svežina i jedinstvena receptura. Sadrži 33% alkohola, pružajući pravu ravnotežu između snage i izražaja ukusa. Za potpun doživljaj, preporučuje se posluživanje ovog pića rashlađenog, uz dodatak kriške osvežavajuće narandže koja ističe njegovu duboku aromu i kompleksnost. Ramazzotti Amaro će vas osvojiti svojim sofisticiranim ukusom i tradicijom koja traje više od jednog veka.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ramazzotti Amaro italijanski gorki liker sa lekovitim biljem 0.7l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *