Ferrero Rocher fine premium praline sa kremastim kakao punjenjem 90g

389,99 рсд

SKU: 8000500359488 Category:

Description

Ferrero Rocher Original čokolada je izvanredan proizvod koji će oduševiti sve ljubitelje čokolade i lešnika. Napravljena je od najfinije mlečne čokolade koja obavija hrskave celozrne lešnike, dok se u unutrašnjosti krije kremasto kakao punjenje. Sa 90 grama čistog uživanja, ova čokolada pruža savršen balans između bogatog ukusa i teksture, čineći je savršenom poslasticom za svaki trenutak.
Ferrero je prestižni svetski brend poznat po svojoj strastvenoj posvećenosti kvalitetu i ukusu. Ovaj italijanski gigant u proizvodnji čokolade i slatkiša ima bogatu istoriju koja se proteže više od šest decenija. Ferrero je stvorio neke od najpoznatijih i najomiljenijih slatkiša na svetu, uključujući Ferrero Rocher, Kinder čokoladice i Nutella namaz.
Ono što Ferrero Rocher Original čini posebnim je kombinacija visokokvalitetnih sastojaka i pažljivo odabrane recepture. Svaki komad čokolade sadrži celo zrno lešnika, što pruža jedinstveni hrskavi element, dok se bogato kakao punjenje stopi u ustima, pružajući intenzivan čokoladni okus. Ova čokolada je simbol luksuza i kvaliteta, idealna za posebne trenutke ili kao poklon koji će obradovati i najzahtevnije ljubitelje čokolade.

Additional information

Weight 0,09 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ferrero Rocher fine premium praline sa kremastim kakao punjenjem 90g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *