Kinder Cards hrskavi kakao vafl sa mlečnim i čokoladnim kremom Ferrero

299,99 рсд

SKU: 8000500269169 Category:

Description

Kinder Cards kutija sadrži 5 pojedinačno upakovanih porcija hrskavog kakao vafla koji obavija ukusnu kombinaciju glatkog mlečnog i čokoladnog kakao krema. Ova kombinacija će vas osvojiti bogatim ukusom i jedinstvenom teksturom. Svaki zalogaj pruža divno čokoladno iskustvo, gde ćete svaki sastojak osetiti u savršenom skladu.
Ferrero je prestižni svetski brend poznat po svojoj strastvenoj posvećenosti kvalitetu i ukusu. Ovaj italijanski gigant u proizvodnji čokolade i slatkiša ima bogatu istoriju koja se proteže više od šest decenija. Ferrero je stvorio neke od najpoznatijih i najomiljenijih slatkiša na svetu, uključujući Ferrero Rocher, Kinder čokoladice i Nutella namaz.
Sa finom kremom od obranog mleka i kakao kremom, Kinder Cards pruža ne samo izvanredan ukus, već i vrhunski kvalitet sastojaka. Ova kombinacija mlečne kreme i čokoladnog savršenstva pravi je delikates za sve ljubitelje slatkiša. Uživajte u izvanrednom ukusu i hrskavoj teksturi, istovremeno se diveći pažnji koja se posvećuje svakom detalju u proizvodnji.

Additional information

Weight 0,12 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kinder Cards hrskavi kakao vafl sa mlečnim i čokoladnim kremom Ferrero”

Your email address will not be published. Required fields are marked *