Ferrero Rocher elegantne čokoladne praline sa lešnicima 300g

1.799,00 рсд

SKU: 8000500009673 Category:

Description

Ferrero Rocher je sinonim za eleganciju u svetu vrhunskih slatkiša. Upakovan u elegantnu providnu kutiju sa zlatnim detaljima, sadrži 300 grama čistog uživanja. Svaka Ferrero Rocher pralina se sastoji od ukusnog hrskavog lešnika, obavijenog kremastim mlečnim filom i izvanrednom čokoladom. Ova kombinacija tekstura i ukusa čini ga neodoljivim za sve prilike.
Ferrero je prestižni svetski brend poznat po svojoj strastvenoj posvećenosti kvalitetu i ukusu. Ovaj italijanski gigant u proizvodnji čokolade i slatkiša ima bogatu istoriju koja se proteže više od šest decenija. Ferrero je stvorio neke od najpoznatijih i najomiljenijih slatkiša na svetu, uključujući Ferrero Rocher, Kinder čokoladice i Nutella namaz. Njihova posvećenost inovacijama i bezvremenskom ukusu čini ih neprikosnovenim liderom u svetu slatkiša i čokolade, donoseći radost i zadovoljstvo svakodnevno milionima ljudi širom planete.
Ono što čini Ferrero Rocher posebnim je beskompromisan kvalitet i pažljiva selekcija najfinijih sastojaka. Svaki lešnik je pažljivo odabran i pržen kako bi se postigao savršen hrskav ukus. Mlečni fil se priprema sa najfinijim mlekom i kremom, a praline se oblažu tankim slojem čokolade kako bi se postigao neponovljiv sjaj. Ovaj proizvod je savršen izbor za poklon ili kao posebna poslastica za uživanje u trenucima kada želite da se prepustite vrhunskom ukusu i luksuzu.

Additional information

Weight 0,3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ferrero Rocher elegantne čokoladne praline sa lešnicima 300g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *