Milka Choco Dessert Orange čokoladni biskvit sa želeom od pomorandže

139,99 рсд

SKU: 7622300479138 Category:

Description

Milka Choco Dessert Orange donosi savršenu kombinaciju fine čokolade i osvežavajućeg ukusa citrusa. U pakovanju od 147g, ovaj desert je prava poslastica za sve koji žele da se zaslade nečim posebnim. Biskvit, obogaćen želeom sa ukusom pomorandže, postaje most između klasične čokoladne note i osvežavajuće arome voća.
Milka je čokoladni brend koji već decenijama osvaja srca ljubitelja čokolade svojom izuzetnom mlečnom čokoladom i karakterističnom ljubičastom ambalažom. Sa svojim počecima u Švajcarskoj 1901. godine, Milka je postala sinonim za kvalitet i tradiciju u čokoladnoj industriji. Danas, sa širokim asortimanom različitih ukusa i punjenja, ovaj brend nastavlja da pruža jedinstveno iskustvo svojim potrošačima. U Srbiji, Nelt je ponosni distributer Milkinih proizvoda, garantujući da ovaj omiljeni ukus stiže do svih ljubitelja čokolade u zemlji.
Ono što Milka Choco Dessert Orange čini posebnim je jedinstvena kombinacija sastojaka. Žele sa ukusom pomorandže unosi svežinu i voćnu notu, dok mlečna čokolada dodaje bogatstvo i kremastu teksturu. Ovaj proizvod je idealan za sve one koji žele da kombinuju klasičnu čokoladu sa nečim novim i osvežavajućim.

Additional information

Weight 0,147 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Milka Choco Dessert Orange čokoladni biskvit sa želeom od pomorandže”

Your email address will not be published. Required fields are marked *