Milka Alpine Milk čokolada od alpskog mleka sa 30% kakao delova 100g

189,99 рсд

SKU: 7622300424695 Category:

Description

Milka Alpine je čokolada koja pruža savršeno čokoladno iskustvo u svakom zalogaju. Njena meka tekstura i bogat ukus rezultat su pažljivo odabranih sastojaka i dugogodišnje tradicije izrade čokolade. Uz idealnu kombinaciju šećera, kakao-maslaca i mlečnih komponenti, Milka Alpine predstavlja vrhunac čokoladne izrade.
Milka je čokoladni brend koji već decenijama osvaja srca ljubitelja čokolade svojom izuzetnom mlečnom čokoladom i karakterističnom ljubičastom ambalažom. Sa svojim počecima u Švajcarskoj 1901. godine, Milka je postala sinonim za kvalitet i tradiciju u čokoladnoj industriji. Danas, sa širokim asortimanom različitih ukusa i punjenja, ovaj brend nastavlja da pruža jedinstveno iskustvo svojim potrošačima. U Srbiji, Nelt je ponosni distributer Milkinih proizvoda, garantujući da ovaj omiljeni ukus stiže do svih ljubitelja čokolade u zemlji.
Ono što ovu čokoladu čini posebnom je kvalitet i procentualni sastav kakao delova. Sadržeći minimalno 30% ukupnih suvih materija kakao delova, Milka Alpine garantuje autentičnu mlečnu čokoladu bogate teksture i ukusa. Prisustvo lešnika i prirodne arome dodatno obogaćuje ukus i čini je prepoznatljivom među ljubiteljima čokolade.

Additional information

Weight 0,08 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Milka Alpine Milk čokolada od alpskog mleka sa 30% kakao delova 100g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *