Milka Oreo Magic kremasta alpska čokolada sa Oreo keksom 300g

359,99 рсд

SKU: 7622210384362 Category:

Description

Milka Oreo Cookies predstavljaju pravo čokoladno zadovoljstvo koje kombinuje nežnost Milka mlečne čokolade, proizvedene od 100% originalnog alpskog mleka, sa hrskavim komadićima Oreo keksa. Ova čokolada od 300g savršeno spaja tradiciju i inovaciju, donoseći jedinstvenu simfoniju ukusa u svakom zalogaju.
Milka je čokoladni brend koji već decenijama osvaja srca ljubitelja čokolade svojom izuzetnom mlečnom čokoladom i karakterističnom ljubičastom ambalažom. Sa svojim počecima u Švajcarskoj 1901. godine, Milka je postala sinonim za kvalitet i tradiciju u čokoladnoj industriji. Danas, sa širokim asortimanom različitih ukusa i punjenja, ovaj brend nastavlja da pruža jedinstveno iskustvo svojim potrošačima. U Srbiji, Nelt je ponosni distributer Milkinih proizvoda, garantujući da ovaj omiljeni ukus stiže do svih ljubitelja čokolade u zemlji.
Ono što čini Milka Oreo Cookies posebnim je njihova jedinstvena kombinacija. Osim što sadrži čokoladu bogate arome koja potiče iz Alpa, u sebi krije i komadiće kakao keksa (12%) i alpske mlečne kreme (38%) sa ukusom vanile. Ova specifična mešavina čini svaki zalogaj nezaboravno iskustvo i postavlja ovaj proizvod na posebno mesto među čokoladnim poslasticama.

Additional information

Weight 0,3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Milka Oreo Magic kremasta alpska čokolada sa Oreo keksom 300g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *