Kit Kat 4 Finger hrskava napolitanka sa kremastom čokoladom Nestle

69,99 рсд

SKU: 7613035365414 Category:

Description

4 Finger Kit Kat je popularna čokoladna grickalica, koja vam omogućava da uživate u vrhunskoj čokoladi obavijenoj u hrskavi sloj napolitanke. Svaki zalogaj donosi savršenu ravnotežu između hrskavog unutrašnjeg sloja i kremaste čokoladne obloge, pružajući vam neodoljivu kombinaciju tekstura i ukusa. Lako je možete podeliti na 4 dela i obradovati prijatelje kada ste u pokretu.
Nestle je jedan od najprepoznatljivijih i najcenjenijih brendova u svetu prehrambene industrije. Prisutan je u gotovo svakom domaćinstvu, nudeći širok asortiman proizvoda koji obuhvataju hrskave žitarice, čokolade, mlečne proizvode, kafu i mnoge druge namirnice. Nestle se ističe i posvećenošću održivosti i društvenoj odgovornosti, aktivno radeći na smanjenju ekološkog uticaja i unapređenju zajednica u kojima posluje.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je kombinacija hrskave napolitanke i bogate čokolade u četiri razdvojena prsta. Ovaj jedinstveni dizajn omogućava vam da jednostavno delite napolitanku sa svojim bližnjima, bez potrebe za lomljenjem ili sečenjem. Kit Kat 4 Finger napolitanka postala je klasik među čokoladnim poslasticama, pružajući jedinstveno iskustvo koje će vas uvek vraćati po još.

Additional information

Weight 0,041 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kit Kat 4 Finger hrskava napolitanka sa kremastom čokoladom Nestle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *