After Eight tanke čoko pločice sa osvežavajućim mentolom 200g Nestle

589,99 рсд

SKU: 7613034937575 Category:

Description

After Eight je ukusna i elegantna kombinacija tamne čokolade i svežine mentola. Svaka čokoladna pralina je tanka, ali bogata tamnom čokoladom, koja okružuje osvežavajuću punjenje od mente, pružajući vam ne samo neodoljiv ukus, već i jedinstvenu teksturu koja se topi u ustima. Svaka pralina je pažljivo upakovana, čime se dodatno naglašava luksuzna priroda ovog proizvoda.
Nestle je globalna kompanija sa preko 150 godina iskustva u proizvodnji hrane i pića visokog kvaliteta. Raznolik asortiman proizvoda obuhvata hranu za bebe, mlečne proizvode, čokoladu, kafu i još mnogo toga. Nestle je poznat i po svojoj posvećenosti održivosti i društvenoj odgovornosti, čime se ističe kao brend koji teži unapređenju kvalitet života i ishrane ljudi širom sveta.
Ono što čini After Eight proizvodom posebnim je njegova jedinstvena kombinacija ukusa i sofisticiran izgled. Tanke čokoladne pločice savršeno se slažu sa osvežavajućim ukusom mente. Ovaj desert nije samo ukusan, već i elegantan, što ga čini savršenim izborom za posebne trenutke i kao poklon za voljene osobe.

Additional information

Weight 0,2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “After Eight tanke čoko pločice sa osvežavajućim mentolom 200g Nestle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *