Belgian Coffee Latte Seashells čokoladne praline sa ukusom kafe 60g

349,60 рсд

SKU: 5413121360673 Category:

Description

Belgian Coffee Latte Seashells predstavljaju sofisticiranu kombinaciju mlečne i bele čokolade oblikovane u prepoznatljive školjke. Unutar svake čokoladne školjke krije se kremasta punjenje sa ukusom kafe i lešnika. Svako pakovanje ovih čokoladnih delikatesa sadrži 60g ukupne težine, što čini ukupno sedam čokoladnih školjki. S obzirom na pažljivo odabrane sastojke i specifičan dizajn, ovaj proizvod je prava poslastica za sve ljubitelje čokolade.
Osnovan 1956. godine, The Belgian predstavlja dobro poznat amblem čokolade vrhunske izrade. Njegovi osnivači, Volter i Rene Gartner, utkali su međusobnu ljubav u svaku čokoladu. Oni su kombinovali najfinije sastojke sa zanatskom veštinom da osvoje srca ljubitelja širom sveta. Njihova tradicija i vrednosti i dalje žive u kompaniji, čije proizvode danas u Srbiji ponosno distribuira Tribu, donoseći besprekorne fuzije ukusa domaćim sladokuscima.
Ono što čini Belgian Coffee Latte Seashells posebnim nije samo njihov prelep dizajn u obliku školjki. Ključna karakteristika ovog proizvoda je harmonija između mlečne i bele čokolade i intenzivnog ukusa kafe u kombinaciji sa lešnikom. Ova kombinacija pruža bogat i slojevit ukus koji se dugo zadržava na nepcima. Svaka školjka je pažljivo izrađena kako bi se postigao savršen balans između čokolade i punjenja. Upravo ova pažnja posvećena detaljima i kvalitetu čini ovu poslasticu idealnim izborom za posebne trenutke i prefinjenim znakom pažnje.

Additional information

Weight 0,06 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Belgian Coffee Latte Seashells čokoladne praline sa ukusom kafe 60g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *