Smirnoff Red najprodavanija premium votka 0.7l

1.990,00 рсд

SKU: 5410316994019 Category:

Description

Stvorena 1864. godine, Smirnoff Red je postala najprodavanija premium votka na svetu, prisutna u više od 130 zemalja širom sveta. Ističe se kvalitetnom proizvodnjom – tri puta je destilovana i deset puta filtrirana kroz ekološki održiv ugalj u sedam nivoa. Rezultat je izuzetno čist ukus i beskrajno gladak osećaj pri svakom gutljaju. Ova votka je ne samo simbol vrhunske kvalitete, već i izbor brojnih ljubitelja koktela širom sveta.
Smirnoff je svetski poznati brend alkoholnih pića sa impresivnom istorijom. Paleta proizvoda obuhvata vrhunsku votku, likere i različite varijacije ukusa, pružajući širok spektar opcija za ljubitelje koktela. Sa prepoznatljivom etiketom i kvalitetom koji traje decenijama, Smirnoff je sinonim za vrhunski ukus i lider na tržištu alkoholnih pića zahvaljujući svojoj tradiciji, inovacijama i neprestanom težnjom za usavršavanjem.
Bez obzira da li je koristite za pripremu osvežavajućeg Smirnoff Soda Fruit Smash sa sveže ceđenim citrusnim voćem, klasičnog Moscow Mule sa ginger ale i svežom limetom, ili sofisticiranog Cosmopolitan koktela sa likerom od pomorandže i svežim limunom, ova votka će doneti savršen balans i ukus svakom piću. Smirnoff se može koristiti i za pripremu ljutog Bloody Mary koktela sa sokom od paradajza, Worcestershire sosom i Tabasco za one koji vole pikantne ukuse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Smirnoff Red najprodavanija premium votka 0.7l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *