Tuc Salt hrskavi slani krekeri 100g Mondelēz International

82,99 рсд

SKU: 5410041435702 Category:

Description

Tuc Salt krekeri su ukusni i hrskavi krekeri, izrađeni od visokokvalitetnih sastojaka. Imaju savršenu ravnotežu soli, a kompaktna veličina čini ih praktičnim kad poželite brzu i ukusnu užinu u pokretu. Bez obzira da li ih jedete samostalno ili uz omiljeni namaz, ovi krekeri će vas osvojiti svojim bogatim ukusom i hrskavošću.
Mondelēz International je globalna kompanija koja se ističe u proizvodnji i distribuciji hrane i konditora. Poznata je po brendovima kao što su Oreo, Cadbury, Toblerone i Trident, koji su postali simboli kvaliteta i ukusa. Njihova posvećenost inovacijama, održivosti i zadovoljstvu kupaca čini ih vodećim igračem u prehrambenoj industriji i partnerom od poštovanja u globalnoj zajednici.
Tuc Salt krekere posebnim čini jedinstvena receptura. S obzirom na pažljiv odabir sastojaka i kontrolisani proces proizvodnje, ovi krekeri pružaju neodoljivu kombinaciju slane hrskavoće i blagog ukusa. Osim toga, njihova praktična ambalaža omogućava vam da ih nosite sa sobom bilo gde, što ih čini savršenim partnerom za putovanja ili brze grickalice na poslu.

Additional information

Weight 0,1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tuc Salt hrskavi slani krekeri 100g Mondelēz International”

Your email address will not be published. Required fields are marked *