Alexandria Cabernet Sauvignon suvo crveno vino Tikveš 0.75l

759,00 рсд

SKU: 5310008007150 Category:

Description

Alexandria Cabernet Sauvignon je izvanredno vino koje nosi pečat kvaliteta i tradicije vinarije Tikveš. Ovo suvo crveno vino je pravo remek-delo vinogradarstva, sa izraženim voćnim notama i sofisticiranim karakterom. Svojom dubokom rubinskom bojom i bogatim aromama crvenog voća, poput crnih trešanja i kupina, pruža pravi užitak za sva čula. U ustima se ističu mekani tanini i uravnotežena kiselost, stvarajući harmoničan ukusni doživljaj koji će oduševiti sve ljubitelje vina.
Vinarija Tikveš, smeštena u pitoresknom regionu Makedonije, ima dugu i bogatu tradiciju u proizvodnji vrhunskih vina. Njihovi vinogradi se prostiru na prelepim padinama oko Tikveškog jezera, čime stvaraju idealne uslove za uzgoj autohtonih sorti grožđa. Ova vinarija je poznata po svojim kvalitetnim crvenim i belim vinima, a posebno se ističe sorta Vranec, koja je postala simbol makedonske vinogradarske tradicije.
Ono što čini Alexandria Cabernet Sauvignon Dry Red posebnim je neosporna autentičnost i karakterističan terroir Tikveš vinograda, sa idealnim klimatskim uslovima za uzgoj grožđa. Vinarija Tikveš koristi najsavremeniju tehnologiju u procesu proizvodnje, istovremeno poštujući tradiciju i pažljivo odabrane metode stvaranja vina. Ovo vino je rezultat stručnosti i strasti vinara, što se odražava u svakoj čaši.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alexandria Cabernet Sauvignon suvo crveno vino Tikveš 0.75l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *