Jack Daniel’s dvostruko filtriran premium viski Gentleman Jack 0.7

4.890,00 рсд

SKU: 5099873038758 Category: Tag:

Description

Gentleman Jack je premijum verzija čuvenog viskija Jack Daniel’s No.7, koji je prvi put predstavljen 1988. Osvaja bogatim mirisom karamele, nagorelog hrasta i anisa, što se oseti pri prvom susretu sa njim. Na nepcima dominira slatkasti ukus meda, koji je praćen notama hrasta i cimeta, dok se u pozadini javlja blaga aroma vanile. Završnica ovog viskija je lagana, svilenkasta, topla i prijatna, sa naglaskom na začinskim i citrusnim notama.
Jack Daniel’s je renomirana kompanija sa bogatom tradicijom u proizvodnji viskija koja seže unazad više od 150 godina. Posebna metoda destilacije poznata kao Charcoal Mellowing doprinosi glatkom i karakterističnom ukusu svakog proizvoda Jack Daniel’s. Brend je poznat i po svom prepoznatljivom dizajnu flaše i etikete. Sa pažnjom prema detaljima, strašću prema proizvodnji i neizmernim trudom uloženim u svaki viski, Jack Daniel’s ostaje lider na tržištu viskija.
Gentleman Jack izdvaja se po impresivnoj kompleksnosti ukusa i mirisa, što ga čini posebnim u odnosu na svoje prethodnike. Ključna razlika leži u procesu dvostruke filtracije – prvo pre ulaska u bačvu, a zatim još jednom nakon zrenja, pre nego što se dospe u bocu. Ovaj postupak rezultira viskijem koji je izuzetno čist i pitak. S bojom ćilibara i blagim, prijatnim ukusom, Gentleman Jack je savršen izbor za sve vrste posebnih proslava, pružajući nezaboravno iskustvo ljubiteljima viskija.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jack Daniel’s dvostruko filtriran premium viski Gentleman Jack 0.7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *