Jack Daniel’s Honey vrhunski klasični viski sa medom 0.7l

3.490,00 рсд

SKU: 5099873001370 Category: Tag:

Description

Jack Daniel’s Honey predstavlja savršenu kombinaciju klasičnog ukusa Jack Daniels viskija i slatkog meda. Miris Jack Daniels-a prepoznatljiv je odmah nakon otvaranja boce, ali tu se ne završava njegova priča. Ovaj viski takođe odiše notama saća, slatke melase i lagano prženih lešnika, stvarajući neodoljivu aromu koja vas poziva da je istražite.
Jack Daniel’s je renomirana kompanija sa bogatom tradicijom u proizvodnji viskija koja seže unazad više od 150 godina. Posebna metoda destilacije poznata kao Charcoal Mellowing doprinosi glatkom i karakterističnom ukusu svakog proizvoda Jack Daniel’s. Brend je poznat i po svom prepoznatljivom dizajnu flaše i etikete. Sa pažnjom prema detaljima, strašću prema proizvodnji i neizmernim trudom uloženim u svaki viski, Jack Daniel’s ostaje lider na tržištu viskija.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je sjajna kombinacija prirodnog meda i čokolade koja se pojavljuje pri svakom gutljaju. Ovi slojeviti ukusi dodaju dodatnu dimenziju punoći i toplini palete, čineći Jack Daniels Honey jedinstvenim i luksuznim izborom za ljubitelje viskija. Ova harmonična kombinacija klasičnih i slatkih nota idealna je pratnja za sve prilike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jack Daniel’s Honey vrhunski klasični viski sa medom 0.7l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *