Baileys Original Irish Cream liker sa irskim viskijem 0.7l

2.890,00 рсд

SKU: 5011013936373 Category:

Description

Baileys Original Irish Cream liker je klasik u svetu krem likera širom sveta. Kombinuje bogatu irsku slatku pavlaku sa triput destilovanim irskim viskijem, pružajući jedinstvenu mešavinu kremastog ukusa i blage topline viskija. Osim što je broj 1 u svetu krem likera, Baileys je takođe poznat po svojim impresivnim nagradama i priznanjima na San Francisco World Spirits takmičenju, gde je osvajao medalje svake godine od 2003. godine.
Diageo PLC je globalni lider u proizvodnji i distribuciji alkoholnih pića, s portfolijem koji obuhvata neka od najpoznatijih imena u svetu alkohola, kao što su Johnnie Walker, Guinness, Smirnoff, Tanqueray i mnogi drugi. Posvećen je pridržavanju najviših standarda kvaliteta u proizvodnji pića, istovremeno podržavajući održivost i društvenu odgovornost.
Ono što Baileys čini posebnim je njegova dugogodišnja tradicija inovacija u svetu krem likera. Receptura ovog likera je usavršavana tokom četiri godine kako bi se postigao prepoznatljiv kvalitet i ukus. Sastavljajući najfiniju irsku slatku pavlaku i viski, Baileys pruža kremastu teksturu i sofisticirani ukus koji oduševljava sva vaša čula. Bez obzira na priliku, Baileys je uvek pravi izbor za uživanje u jedinstvenom i luksuznom kremastom iskustvu.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baileys Original Irish Cream liker sa irskim viskijem 0.7l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *