Beefeater 24 ekskluzivni engleski džin James Burrough 0.7l

3.990,00 рсд

SKU: 5000299605004 Category:

Description

Beefeater 24 je izuzetan džin koji je prvi put proizveden 2009. godine. Razlikuje se od drugih džinova zbog pažljivo odabranih sastojaka, uključujući 12 ručno ubranih biljaka sa svih strana sveta. Posebno se ističe upotreba ručno pripremljenog grejpfruta i kore pomorandže iz Sevilje, koji mu daju osvežavajući karakter, obogaćen notama japanskog i kineskog aromatičnog čaja.
James Burrough Ltd je brend koji se može pohvaliti izvanrednom tradicijom i nasleđem u proizvodnji džina. Osnovan pre više od 150 godina, ovaj brend je neprestano usavršavao svoje recepte i tehnike destilacije, postavši sinonim za vrhunski kvalitet u svetu džina. Poznat po pažljivo odabranim botaničkim sastojcima i preciznom procesu destilacije, lider je u industriji i omiljen među zaljubljenicima u aromatične destilate.
Ono što čini Beefeater 24 posebnim je pažljivo izabrana crvena boja boce, koja je odabrana kao omaž jednom od najstarijih krunskih dragulja u Velikoj Britaniji – 170-karatnom rubinu. Ovaj džin ne samo da nudi izvanredan ukus, već i vizuelno privlači pažnju svojim elegantnim i luksuznim dizajnom boce. Beefeater 24 je sinonim za vrhunski kvalitet, luksuz i ekskluzivnost, čineći ga savršenim izborom za one koji traže nešto posebno u svetu džina.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beefeater 24 ekskluzivni engleski džin James Burrough 0.7l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *