Johnnie Walker Red Label Naked premium škotski viski Diageo PLC

2.349,00 рсд

SKU: 5000267184593 Category:

Description

Johnnie Walker Red Label Naked je svetski poznat viski koji je svoje korene vuče još iz 1909. godine. Ovaj viski je prava kombinacija 35 različitih malt i grain viskija iz istočnih i zapadnih delova Škotske, što mu daje jedinstvenu dubinu ukusa. Bogata aroma cimeta i bibera preplavljuje čula, dok lagano prelazi u note jabuke, kruške i vanile. Završnica je očaravajuća, s dugotrajnim ukusom dima.
Diageo PLC je globalni lider u proizvodnji i distribuciji alkoholnih pića, s portfolijem koji obuhvata neka od najpoznatijih imena u svetu alkohola, kao što su Johnnie Walker, Guinness, Smirnoff, Tanqueray i mnogi drugi. Posvećen je pridržavanju najviših standarda kvaliteta u proizvodnji pića, istovremeno podržavajući održivost i društvenu odgovornost.
Ono što čini Johnnie Walker Red Label Naked posebnim je izvanredna paleta ukusa. Ističe se izuzetnom kombinacijom malt i grain viskija, pružajući vam savršenu ravnotežu između začinjenih nota i voćnih nagoveštaja. Bez obzira da li ga pijete čistog ili ga koristite za kreiranje vaših omiljenih koktela, nezaobilazan je klasik širom među onima koji cene viski vrhunskog kvaliteta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Johnnie Walker Red Label Naked premium škotski viski Diageo PLC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *