Kujira Ryukyu japanski viski sa petogodišnjim starenjem 0,7

12.574,50 рсд

SKU: 4955066435074 Category:

Description

Kujira Ryukyu Whisky je japanski viski sa petogodišnjim starenjem, proizveden u renomiranoj destileriji na ostrvu Okinava. Ovaj viski se pravi od visokokvalitetnog pirinča Indica, koji je pažljivo mešan sa jedinstvenim tamnim sladom, koji se može naći samo na Okinavi. Sazreva u ručno biranim bačvama od belog devičanskog hrasta, a subropska klima dodatno doprinosi bogatom ukusu i aromi.
Brend Kujira je simbol veličanstva i dubine, inspirisan velikim kitom koji pliva u dubokom plavom moru i spaja svet. Sa 140 godina nasleđa u zanatskom radu na ostrvu Riukiu, Kujira predstavlja vrhunac tehnike destilacije, obogaćen suptropskom klimom Japana. Pažljivo odabran i odležan u posebnim bačvama, viski Kujira putuje kroz povezani svet, donoseći sa sobom jedinstvenu harmoniju i ukus koji očaravaju ljubitelje viskija širom sveta.
Kujira Ryukyu Whisky se ističe svojom jedinstvenom paletom aroma i ukusa, obuhvatajući slatku karamelu, vanilu, sladić, drvo, začine i zrelo tamno voće. Ovaj viski nudi izvanrednu ravnotežu i glatkoću, praćenu elegantnom završnicom sa dodirom bibera, začina i hrasta. Ponosi se čistoćom, budući da je nefiltriran i bez veštačkih boja. Osvojivši zlatnu medalju na San Francisco World Spirits Competition 2021. i srebrnu medalju na International Wine & Spirit Competition 2021., Kujira Ryukyu Whisky potvrđuje svoju izvanredan kvalitet i prepoznatljiv ukus na globalnom nivou.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kujira Ryukyu japanski viski sa petogodišnjim starenjem 0,7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *