Jagermeister premium liker od 56 čistih biljaka Mast-Jägermeister SE

2.390,00 рсд

SKU: 4067700018182 Category:

Description

Jagermeister je sad već legendarni liker koji oduševljava ljude širom sveta decenijama. Njegov jedinstveni karakter proizilazi iz neuporedive mešavine prirodnih sastojaka. Među 56 čistih biljaka u receptu, nalazi se i kora cimeta, đumbira, limuna, anisa i šafrana. Ovaj napitak najbolje dolazi do izražaja kada se služi ledeno hladan.
Mast-Jägermeister SE je prestižna nemačka kompanija sa bogatom istorijom koja seže unazad više od jednog veka. Njihov najpoznatiji brend, Jagermeister, postao je ikona među alkoholnim pićima i sinonim za kvalitet i tradiciju. Kompanija je posvećena pažljivoj selekciji i pripremi prirodnih sastojaka koji čine osnovu svih svojih proizvoda.
Jagermeister se poznat po svojoj autentičnosti i pažljivoj izradi. Svaka boca ovog pića nosi sa sobom priču o tradiciji koja traje više od 80 godina. Glatka i bogata tekstura čini ga idealnim izborom za sve ljubitelje kvalitetnog pića, dok njegov složeni ukus ostavlja nezaboravan utisak na nepcima. Možete ga konzumirati kao aperitiv ili dodatak koktelima.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jagermeister premium liker od 56 čistih biljaka Mast-Jägermeister SE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *