Bounty Milk mlečna čokoladica sa kokosom 57g Mars

99,99 рсд

SKU: 40111216 Category:

Description

Bounty Milk je ukusna čokoladica koja pruža neodoljivu kombinaciju mekanog kokosovog jezgra i bogate mlečne čokolade. Ovaj omiljeni slatkiš već decenijama osvaja srca ljubitelja čokolade širom sveta. Svaka čokoladica je pažljivo izrađena, pružajući savršenu ravnotežu između kremaste teksture i nežnog kokosovog ukusa.
Mars je među najprepoznatljivijim i najuglednijim brendovima slatkiša, a njegova istorija seže još unazad u 1911. godinu, što je rezultiralo dugotrajnim nasleđem u pružanju visokog kvaliteta i neodoljivih ukusa. Najpoznatiji je po čuvenoj čokoladici Mars, no takođe nudi široku paletu različitih slatkiša, uključujući Snickers, Twix i M&M’s, koji su postali favoriti među potrošačima širom sveta.
Ono što Bounty Milk čini posebnim je njegova neodoljiva kombinacija kokosa i mlečne čokolade koja se topi u ustima. Svaka čokoladica je prekrivena glatkom mlečnom čokoladom koja se savršeno slaže s mekanom, aromatičnom kokosovom jezgrom. Osim toga, Bounty Milk dolazi u praktičnom pakovanju, idealnom kada poželite slatku pauzu dok ste u pokretu.

Additional information

Weight 0,057 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bounty Milk mlečna čokoladica sa kokosom 57g Mars”

Your email address will not be published. Required fields are marked *