Tribus Villa Merlot Rose berba 2015 Toplički vinogradi

899,00 рсд

SKU: 8606107737270 Category:

Description

Tribus Villa Merlot Rose iz Topličkih vinograda zrači intenzivnom crvenom bojom prožetom ljubičastim tonovima, stvarajući pravu paletu boja u čaši. Aroma je raskošna, s dominantnim notama crvenog i svežeg crnog voća poput šljiva, kupina i ogrozda, prožetih suptilnim cvetnim notama ljubičica. Ovaj Merlot Rose vino oduševljava i svojim složenim notama začinjenog i prepečenog, stvarajući pravo olfaktorno iskustvo.
Toplički vinogradi su vinarija sa bogatom tradicijom i strašću prema proizvodnji vrhunskih vina, smeštena u slikovitom predelu gde su klima i terroir idealni za uzgoj različitih sorti grožđa. Vinarija je poznata po svojim premium vinima koja odražavaju autentičan karakter tog regiona. Posvećenost kvalitetu i inovacijama čini Topličke vinograde nezaobilaznom destinacijom za sve istinske ljubitelje vina.
Ono što Tribus Villa Merlot Rose izdvaja je njegova tekstura i ukusna složenost. U ustima se ovo vino izdvaja svojom kompaktnošću i punoćom, pružajući začinjene tanine i bogatstvo ukusa. Osećaju se nota sladića i sazrelog voća, što dodatno obogaćuje njegov karakter. Snažan i dugotrajan završetak čini ovo vino izuzetno zaokruženim i pitkim iskustvom za sve ljubitelje kvalitetnog vina.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tribus Villa Merlot Rose berba 2015 Toplički vinogradi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *