Geronimo Grašac 0,75 belo suvo vino Erdevik berba 2020

1.299,00 рсд

SKU: 8606107267999 Category:

Description

Grašac Geronimo je belo suvo vino koje dolazi iz vinarije Erdevik. Ovo vino karakterišu mladost i potencijal, sa izraženim aromama limete, kore narandže i zlatnog delišesa, obogaćenim herbalnim notama u pozadini. Njegova svežina očarava na mirisu i nepcima, pružajući osvežavajući doživljaj sa blagom mineralnošću i citrusnom završnicom. Grašac Geronimo idealno se služi na temperaturi od 10°C do 14°C.
Vinarija Erdevik, smeštena u pitoresknom regionu Srema, ponosno se ističe kao čuvar tradicije i kvaliteta. Njihovi vinogradi, obasjani suncem i okupani rekom Savom, pružaju idealno okruženje za uzgoj i berbu vrhunskih grožđa. Vinarija se posebno ističe po proizvodnji vrhunskih vina od autohtonih sorti, kao što je Sremčica, koja odišu bogatim ukusima i aromama regiona. Sa posvećenošću tradiciji i vrhunskom vinogradarstvu, Vinarija Erdevik ostavlja neizbrisiv pečat u svetu vinske umetnosti.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je njegova kompleksna aroma i neodoljiva svežina. Osetljivo uravnotežene note limete, narandže i delišesa preplavljuju čula, pružajući jedinstven doživljaj svakog gutljaja. Dodatno, slankast karakter i mineralna citrusna završnica čine Grašac Geronimo izvanrednim izborom za ljubitelje belih vina koji žele da uživaju u jedinstvenim ukusima i mirisima.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Geronimo Grašac 0,75 belo suvo vino Erdevik berba 2020”

Your email address will not be published. Required fields are marked *