Chardonnay Black Label barik Belo Brdo 0,75

2.199,00 рсд

SKU: 8606106791471 Category:

Description

Chardonnay Black Label vinarije Belo Brdo je bogat dokaz zanatskog umeća u proizvodnji vina. Vino predstavlja simfoniju ukusa, od slatkoće zrelih breskvi, krušaka i kajsija do nota vanile i pečenih lešnika. Sa svakim gutljajem, očigledan je nijansirani buke belog cveća sa medom, što dovodi do dugotrajnog finiša naglašenog jasnom slanošću mineralnog porekla. Da biste uživali njegovu punu dubinu, poslužite ga na temperaturi 12-14℃.
Zahvaljujući odabiru vrhunskih sorti i idealnim klimatskim uslovima – obilju sunčanih sati, blizini Dunava i konstantnom protoku vazduha, vinarija Belo Brdo proizvodi izuzetna vina. Svaki korak proizvodnje, od uzgoja grožđa do flaširanja, postavljen je prema najvišim standardima. Belo Brdo je steklo priznanje ne samo na domaćem, već i na svetskom tržištu. Dva puta je osvojila titulu najbolje vinarije Srbije na prestižnom AWC Vienna. Sa svojih 23 etikete, vinarija predstavlja savršen spoj tradicije i savremenih tehnika.
Pedantan proces starenja Black Label Chardonnay-a vinarije Belo Brdo je ključan za postizanje njegovog posebnog profila. Ovo vino odležava deset meseci u američkim i francuskim buradima, što mu daje složen i prefinjen profil ukusa. Kada se uzme u obzir uparivanje obroka, savršeno prati jela od pernate divljači, masne rečne i morske ribe, svinjetine, pa čak i testenine i rižota naglašene masnim sirevima. Svestranost uparivanja takođe ga čini savršenim saputnikom za sve prilike u kojima želite da se opustite uz čašu vrhunskog vina.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chardonnay Black Label barik Belo Brdo 0,75”

Your email address will not be published. Required fields are marked *