Chardonnay Selekcija Radovanović barik 0,75l

1.899,00 рсд

SKU: 8606101559083 Category:

Description

Radovanović Chardonnay Selekcija ističe se složenim i bogatim karakterom. Nakon fermentacije, odležava u hrastovim buradima čitavih 12 meseci, što mu daje posebnu dubinu i raznolikost aroma. Sjajne zlatnožute boje s blagim zelenkastim odsjajem, ovo vino nudi intenzivan i kompleksan miris s notama poljskog cveća, kamilice, trave, orašastih plodova, biskvita i voćnih aroma.
Podrum Radovanović predstavlja spoj tradicije i savremenih vinskih praksi. Ponosi se visokokvalitetnim vinima koja odležavaju u francuskim, američkim i srpskim hrastovim buradima. Sa 30 hektara vinograda u srcu Šumadije, vinarija koristi povoljnu klimu, geološke karakteristike i raznolika zemljišta za proizvodnju vrhunskih sorti kao što su Cabernet, Prokupac, Riesling, Chardonnay i Pinot.
Ono što Radovanovic Chardonnay Selekciju čini izuzetnim je harmonija i uravnoteženost. Na nepcu se prepliću note citrusa, zrele kajsije i vanile, uz istovremenu mineralnost koja dodaje dubinu. Ovo vino je puno, puterasto, s blagim i prijatnim kiselinama, pružajući postojan i kompleksan ukus. U finalu se ispoljavaju elegancija i harmoničnost, čineći ga vrhunskim izborom za ljubitelje belih vina.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chardonnay Selekcija Radovanović barik 0,75l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *