Finesa Aleksandrović roze od četiri sorte grožđa 0,75l

1.499,00 рсд

SKU: 8606100294565 Category:

Description

Finesa, vino iz vinarije Aleksandrović, svojom karakterističnom notom ružičastog nijansiranja u staklenoj boci odmah privlači pažnju. Ovo vino odlikuje se izuzetno voćnim mirisima jagode i maline, s blagim primesama kajsije i breskve, stvarajući jedinstveni buke. Finesa pruža lagano i osvežavajuće iskustvo zahvaljujući većem sadržaju prijatnih kiselina, što ga čini savršenim izborom za sve ljubitelje roze vina.
Vinarija Aleksandrović je renomirano vinsko imanje smešteno u srcu u podnožju Fruške gore. Raznolika ponuda uključuje širok spektar vina kao što su penušava vina, roze i Cuvee mešavine. Jedinstvena kombinacija autentičnih sorti vinove loze, pažljivog uzgoja na plodnom terenu i savremene tehnologije za proizvodnju vina doprinela je tome da vina Aleksandrović budu nagrađivana na međunarodnim takmičenjima i priznata od strane vinskih stručnjaka.
Ono što Finesu čini posebnim je pažljivo izbalansirana mešavina četiri različite sorte grožđa: 25% Cabernet Sauvignon, 25% Cabernet Franc, 25% Merlot i 25% Pinot Noir. Ova harmonična kombinacija doprinosi bogatstvu i slojevitosti ukusa, čineći Finesu izuzetno prijatnim izborom za različite prilike. Bilo da ga servirate uz laganu salatu ili uz večeru s prijateljima, ovo vino će vas osvojiti svojim voćnim aromama i sofisticiranim karakterom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Finesa Aleksandrović roze od četiri sorte grožđa 0,75l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *