Suvo crveno vino Regent Aleksandrović 0,75l

2.199,00 рсд

SKU: 8606100294411 Category:

Description

Suvo crveno vino Regent, iz vinarije Aleksandrović, je vrhunsko vino sa prepoznatljivim notama kupine, borovnice, nane i suvih šljiva. Mešavina 50% Merlot i 50% Cabernet Sauvignon stvara izvanredno bogatstvo ukusa i aroma. Za najbolje uživanje, preporučuje se serviranje na temperaturi 16 – 18ºC.
Vinarija Aleksandrović je renomirano vinsko imanje smešteno u srcu u podnožju Fruške gore. Raznolika ponuda uključuje širok spektar vina kao što su penušava vina, roze i Cuvee mešavine. Jedinstvena kombinacija autentičnih sorti vinove loze, pažljivog uzgoja na plodnom terenu i savremene tehnologije za proizvodnju vina doprinela je tome da vina Aleksandrović budu nagrađivana na međunarodnim takmičenjima i priznata od strane vinskih stručnjaka.
Ono što čini Regent posebnim je njegova izvanredna aroma. Vinarija Aleksandrović je uspela da stvori vino sa izrazitim notama kupina i borovnica, obogaćeno toplim tonovima pečenih suvih šljiva i diskretnim notama nane. Ovo vino je istovremeno izrazito voćno i osvežavajuće, sa finim taninima koji ga čine izuzetno pitkim, dok energična završnica ostavlja nezaboravan utisak na nepcima.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suvo crveno vino Regent Aleksandrović 0,75l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *