Trijumf Terroir suvo belo vino barik Aleksandrović

2.199,00 рсд

SKU: 8606100294039 Category:

Description

Trijumf Terroir, Aleksandrovićeva vrhunska bela kapljica, pleni svojom kompleksnošću, punoćom i kremastim notama. Sačinjeno od sorti Chardonnay, Sauvignon Blanc i rajnskog rizlinga, sazrelo u hrastovim buradima, ovo vino osvaja nježnom svetložutom bojom sa zeleno-zlatnim nijansama. Očarava bogatim aromama ananasa i dinje, uz suptilne tragove vanile, putera i tostiranog hleba.
Vinarija Aleksandrović je renomirano vinsko imanje smešteno u srcu u podnožju Fruške gore. Raznolika ponuda uključuje širok spektar vina kao što su penušava vina, roze i Cuvee mešavine. Jedinstvena kombinacija autentičnih sorti vinove loze, pažljivog uzgoja na plodnom terenu i savremene tehnologije za proizvodnju vina doprinela je tome da vina Aleksandrović budu nagrađivana na međunarodnim takmičenjima i priznata od strane vinskih stručnjaka.
Trijumf Terroir izdvaja se svojom kompleksnošću, obogaćen aromama vanile i tostiranog hleba iz hrastovih buradi. Ovo vino oduševljava dugotrajnim završnim ukusom i idealno se slaže sa raznim jelima, od belih riba do teletine i paste. Temperatura serviranja od 12 do 14ºC ističe sve njegove arome.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trijumf Terroir suvo belo vino barik Aleksandrović”

Your email address will not be published. Required fields are marked *