Trijumf Aleksandrović penušavo vino 0,75l

1.949,00 рсд

SKU: 8606100294015 Category:

Description

Trijumf Chardonnay je penušavo vino koje potiče iz vinarije Aleksandrović. Karakterišu ga izuzetno mirisne note jabuka i kore narandže, energičnost i osvežavajući karakter, sa perlazom koji se sastoji od oštrih voćnih mehurića koji postepeno prelaze u delikatne arome strastvenog voća. Trijumf Chardonnay je savršen izbor kao aperitiv, donoseći eleganciju i duh proslave u svaku čašu.
Vinarija Aleksandrović je renomirano vinsko imanje smešteno u srcu u podnožju Fruške gore. Raznolika ponuda uključuje širok spektar vina kao što su penušava vina, roze i Cuvee mešavine. Jedinstvena kombinacija autentičnih sorti vinove loze, pažljivog uzgoja na plodnom terenu i savremene tehnologije za proizvodnju vina doprinela je tome da vina Aleksandrović budu nagrađivana na međunarodnim takmičenjima i priznata od strane vinskih stručnjaka.
Vinarija Aleksandrović je u ovom proizvodu stvorila pravo remek-delo, ističući se na tržištu visokokvalitetnim penušavim vinima. Ovo vino donosi izraženu kompleksnost ukusa, obogaćujući svaku priliku za slavlje ili uživanje neponovljivim bogatstvom aroma i profinjenosti. Trijumf Chardonnay predstavlja istinsku poslasticu za ljubitelje vina, istovremeno potvrđujući da vinarija Aleksandrović ostaje neprikosnovena u stvaranju vinskih dragulja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trijumf Aleksandrović penušavo vino 0,75l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *