Simfonija Bermet Crveni slatko aromatizovano vino Kovačević 0,5l

1.499,00 рсд

SKU: 8600103498050 Category:

Description

Simfonija Bermet Crveni je aromatizovano slatko crveno vino koje pripada kategoriji Cabernet Sauvignon. Proizvodi se po jedinstvenoj drevnoj recepturi koja koristi najfinija vina kombinovana s autentičnim lekovitim travama. Ova specifična kombinacija daje vinu prepoznatljiv i raskošan karakter. Za postizanje punog kvaliteta i bogatstva ukusa, preporučuje se služenje na temperaturi od 16-18°C. Bilo da se služi kao aperitiv, dižestiv ili desertno vino, Bermet će zadovoljiti najzahtevnija nepca.
U srcu filozofije vinarije Kovačević je stalna potraga za vrhunskim kvalitetom, koja se oslanja na cenjene tehnike proizvodnje vina kao što su produžena maceracija grožđa i pravljenje vina u amforama. Sa posvećenošću zaštiti životne sredine, vinarija Kovačević je prešla na organsku praksu i progresivno istražuje biodinamičko vinogradarstvo. 2013. godine revitalizirala je istorijski PodDestilati 1930, koji služi ne samo kao svedočanstvo o duboko ukorenjenom vinskom nasleđu ovog kraja, već i oličava Kovačevićevu nepokolebljivu posvećenost podizanju i očuvanju vinogradarske tradicije, sa širokim priznanjem za svoje različite stilove vina.
Sa 16,5% alkohola, Simfonija Bermet Crveni potiče iz Fruškogorskog vinogorja, gde je klima umereno kontinentalna sa primesama subkontinentalne. Zemljište na kojem raste ova sorta je mešovito, kombinujući glinu i krečnjak, te stvara optimalne uslove za uzgoj vinove loze. Proces fermentacije se odvija u inox posudama, kao i odležavanje. Sadržaj šećera je 140 g/l, dok je kiselost izmerena na 7.3 g/l. Zajedno, komponente šećera, precizno balansirana kiselost i metodično odabrane proizvodne tehnike skladno se spajaju, ne samo dubinu i složenost, već i jedinstvenu aromu koja ističe ovo vino od drugih slatkih crvenih vina.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Simfonija Bermet Crveni slatko aromatizovano vino Kovačević 0,5l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *