Baraba rakija viljamovka 0,7L Podrum Palić

3.290,00 рсд

SKU: 8606020960786 Category:

Description

Baraba Viljamovka, iz destilerije Podrum Palić, dolazi u prefinjenoj flaši od 0,7 l koja dočarava suštinu bogatog palićkog teroara. Palićki kraj, blagosloven karakterističnom sunčanom klimom, pokazuje se kao idealno tlo za negovanje kruške viljamovke. Ova renomirana sorta je aromatična i neverovatno sočna, a dobijena rakija oličava plemeniti karakter, pogodan i kao aperitiv i kao dižestiv.
Sa tradicijom dugom preko 120 godina, Podrum Palić je postao jedna od najuglednijih destilerija u ovom delu Evrope. Prostirući se na 20 hektara, njeni voćnjaci naglašavaju održive i ekološki prihvatljive prakse, proizvodeći vrhunsko voće. Plodovi se podvrgavaju pažljivoj preradi i prirodnoj fermentaciji u kontrolisanim uslovima. Koristeći napredne tehnike destilacije, suština voća je savršeno uhvaćena. Stoga otvaranje flaše Barabe nudi senzorno putovanje, obuhvatajući prirodu, tradiciju i neuporedivu aromu i ukus.
Posebnost Baraba Viljamovke nije samo njeno poreklo, već u detaljna izrada. Svaka kruška, gajena u jedinstvenom palićkom podneblju, nosi atribute koji su intenzivirani u ovoj rakiji, otkrivajući najbolje karakteristike sorte viljamova. Preciznost proizvodnje obezbeđuje sadržaj alkohola od 40%, stvarajući savršenu ravnotežu za poboljšanje ukusa. To nije samo napitak, već i čulni doživljaj koji svakim gutljajem dočarava bogate predele Palića.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baraba rakija viljamovka 0,7L Podrum Palić”

Your email address will not be published. Required fields are marked *